Hirdetés

Remekül mutatnak a McFarlane Toys Öngyilkos Osztag-figurái

|

A saját King Sharkra ácsingózó rajongóknak viszont van egy rossz hírünk.

Hirdetés

A Galaxis Őrzőit is jegyző James Gunn Öngyilkos Osztaga talán a nyár legjobban várt filmje, melynek augusztus 5-i premierjére már a szinkronos előzetessel is hangolódhatunk.

A DC Comics rosszfiúit tömörítő mozi karakterei valószínűleg hullani fognak, mint a legyek, ám a McFarlane Toys nemrég leleplezett figuráinak hála akár hosszabb távon is velünk maradhatnak majd.

Hirdetés

A DC Unverse Club Instagramján megosztott fotó tanúsága szerint Harley Quinn (Margot Robbie), Peacemaker (John Cena), Bloodsport (Idris Elba), Polka-Dot Man (David Dastmalchian), illetve a Sylvester Stallone által megszólaltatott King Shark  is saját akciófigurát kap, méghozzá a McFarlane-től megszokott kiváló minőségben.

A szobrocskák valamikor október-november környékén érkezhetnek, a gyártó viszont nagyon észnél van, mert már előre készül arra, hogy a brutális King Shark karaktere lesz a legkelendőbb.

Így aztán a cápa figuráját összeépítős formában teszik elérhetővé, vagyis a beszerzése csak úgy lehetséges, ha megvesszük a másik négy szereplőt is. Ez egyébként nem egyedi húzás, a Hasbro is elkövette már a saját kövér Thorjával, és gyakorlatilag az összes Marvel Legends készlettel.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Az Öngyilkos Osztag műanyagba öntött tagjainak ára ugyan még nem ismert, a McFarlane Toys DC Multiverse-sorozatba tartozó csecsebecséi viszont általában 20 dollárba szoktak kerülni.

Erre pedig még némi bónusz is rakódhat, hiszen valószínűleg King Shark darabjait sem adja majd ingyen a cég.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)