Hirdetés

Rendkívül cuki és nem kimondottan olcsó Micimackó LEGO készlete

|

A boldogsághoz vezető út 1265 elemből áll.

Hirdetés

Április elsején érkezik, de VIP-tagként már március 18-tól lecsaphatunk a LEGO Ideas sorozat Micimackó készletére, aminél cukibbat ma már úgysem fogunk találni az interneten.

A szett maga 1265 elemből áll, a tölgyfát és Micimackó kunyhóját megépítve pedig 24 cm magas, 18 cm széles és 22 cm hosszú lesz a szét is nyitható modell, melyben nemcsak hogy a Százholdas pagony apraja-nagyját (bár 5 LEGO figurával inkább az apraját) megtalálhatjuk, de az ígéretek szerint

körbeadhatjuk a mézescsuprot a tűz körül és megfigyelhetjük a kaptár körül zümmögő méhecskéket is. AWWW!

Hirdetés

Az már más kérdés, hogy a készletért 39 990 Ft-ot fognak itthon elkérni, de ahogy azt az alanti lapozható galériában összegyűjtött képek is tanúsítják: csacsi öreg medvénk LEGO-ként is minden pénzt megér.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)