Hirdetés

A Resident Evil 2 remake kapcsán Leon fegyvere is ismét gyártásba kerül

|

Az egyik legismertebb airsoft fegyvergyártó már 1998-ban is kiadott egy különleges modellt a Resident Evil 2 kapcsán, így a Capcomhoz hasonlóan ők is visszahozzák egy, közel harminc éves terméküket.

Hirdetés

Aki valaha vásárolt már valós modelleken alapuló airsoft fegyvert, az valószínűleg találkozott a Tokyo Marui nevével, a japán cég viszont az ilyen replikák mellett a Capcommal is gyakran dolgozott együtt, és dobta piacra a Resident Evil szériából ismert zombipusztító eszközök airsoft verzióit. Az évek során tizenöt különböző terméket adtak ki közösen, együttműködésüket pedig a Resident Evil 2 nemrég kiadott remake-je kapcsán is felelevenítettek.

Hirdetés

A pénteki bejelentés tanulsága szerint valamikor márciusban vagy áprilisban jelenik meg a Leon arzenáljából ismert Lightning Hawk legújabb változata, ami egy cserélhető alkatrész segítségével a normál, 6 hüvelykes csővel szerelt verzióként, vagy a meghosszabbított, 10 hüvelykes csövű változatként is funkcionálhat. A csomag egy stílusos fadobozban kerül majd a vásárlókhoz, a fegyver és kiegészítői mellett pedig egy magazin is helyet kap benne, ami a Lightning Hawk háttérsztorijáról szól. A replika árát viszont egyelőre nem árulta el a Tokyo Marui.

Mit szóltok hozzá?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)