Hirdetés

Pillanatok alatt összegyűlt a pénz a Resident Evil 2 társasjátékra

|

A Dark Souls után egy másik játékot dolgoz fel a Steamforged csapata, akiknek rövid idő alatt sikerült a szükséges összeg közel dupláját összeszedni.

Hirdetés

Nem a világ legegyszerűbb vagy leggyorsabban lepörgethető játéka a Dark Souls: The Board Game, viszont nagyon szépen kidolgozták, és gyűjteményi darabnak is tökéletes. Hasonló minőséget várhatunk a Resident Evil 2: The Board Game-től is.

Hirdetés

Ahogy elindult a Kickstarter-kampány, a rajongók azonnal rávetették magukat, és kevesebb mint egy óra alatt meglett a szükséges 150 000 font, mostanra pedig az összeg már a 300 ezret közelíti. Az első update-ben nyilvánosságra hozták a stretch goalokat, melyek közül 260 ezernél feloldódott az utolsó is, úgyhogy várjuk, mivel bővítik még az ajánlatot. Elvégre 27 nap még maradt, abban lehet bátorítani a bizonytalan érdeklődőket.

Az early bird csomagok elfogytak, most már csak a 70 fontos (kb. 25 ezer forintos) Survivor Pledge ajánlat elérhető. A megjelenés 2018 szeptemberére várható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)