Hirdetés

A Dark Souls társas alkotóitól jön a Resident Evil 2: The Board Game

|

A Steamforged nagyon belendült; nem sokkal azután, hogy végre elkészült a Dark Souls társasjáték, elindít egy újabb Kickstartert.

Hirdetés

Nemrég mi is nagy lelkesedéssel álltunk neki a Dark Souls társasjáték kibontásának, és nagyon elégedettek voltunk azzal, amit a dobozban találtunk. A Steamforged hamarosan folytatja a munkát - már ha a Kickstarter-támogatók is úgy akarják, hogy elkészüljön a Resident Evil 2: The Board Game.

Hirdetés

A projektről gyakorlatilag semmit nem tudni, a készítők csak egy aránylag hosszú sajtóközleményben írnak arról, mennyire jó érzés ezen a projekten dolgozni, mekkora rajongók a csapat tagjai, és mennyire értenek ahhoz, amit csinálnak. A Resident Evil 2: The Board Game Kickstarter kampánya ősszel indul, akkor minden kiderül. Addig is jó, ha tudtok róla, hogy lesz ilyen. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)