Hirdetés

Hatalmas siker a Resident Evil 2 társasjáték Kickstarteren

|

A lelkes rajongók pár óra alatt összegyűjtötték a Resident Evil 2 társasjátékra valót, sőt az összes mérföldkövet is, azonban ez sem állította meg őket az adakozásban.

Hirdetés

Miután a Dark Souls: The Board Game-et megalkotó Steamforged Games bejelentette, hogy a kultikus Resident Evil 2 alapján készíti a következő társasjátékát úgy éreztük magunkat, mint a méltán népszerű Futurama meme: "Shut up and take my money!". De nem csak mi éreztünk így, hanem a világon még rengeteg másik rajongó is, akik pillanatok alatt összedobták a Kickstarter kampány alapösszegét. 

Hirdetés

A Resident Evil 2 - The Board Game közösségi kalapozása véget ért és brutális mennyiségből gazdálkodhatnak a készítők: az eredetileg igényelt 203 ezer dollár helyett ugyanis 1,05 millió dollárt szedett össze közel 7600 támogató. Ennek köszönhetően összesen 34 stretch goal teljesült, a legutolsó és egyben legdrágább a "Kendo pisztollyal" figura volt, de az íjpuskás Ada, a gránátvetős Claire és a bekötözött Leon se sokkal maradtak le tőle. 

Aki esetleg lemaradt volna róla, még mindig szert tehet az exkluzív, támogatóknak szánt tartalmakra a Steamforged Games honlapján keresztül, de csak limitált ideig. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)