Hirdetés

Jön a Resident Evil 3 társasjáték, ha mi is úgy akarjuk

|

Az adaptációkban tapasztalt Steamforged Games dolgozik rajta a Capcommal közösen.

Hirdetés

Miután a Resident Evil 2: The Board Game-re 2017-ben órák alatt összegyűlt annyi pénz, hogy világossá vált, nem csak az alapjáték, de minden extra elkészülhet hozzá, várható volt, hogy a Steamforged a folytatást is adaptálni fogja. Ennek a csapatnak köszönhetjük a Dark Souls: The Board Game-et is.

Hirdetés

Április 28-án indul a közösségi finanszírozási kampány Kickstarteren, de addig is érdemes ellátogatni a projekt oldalára, majd ott rányomni a zöld gombra, mert 2500 követő után egy exkluzív Jill figura is elkészül. A játék négyfős kooperatív élményt kínál egy több mint 19 órás kampánnyal, de lesznek rövidebb szituációk is, melyek során egyebek mellett Jillt és Carlost irányíthatjuk. Ügyesen kell bánnunk erőforrásainkkal, döntéseinkkel, és sosem tudhatjuk, milyen váratlan veszélyekkel kell majd megbirkóznunk. A játékról, a figurákról és a kártyákról az alábbi galériában láthattok képeket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)