Hirdetés

Reszkessetek, betörők! társasjáték készül, tartsátok meg az aprót!

|

Kevin és a betörők egymás ellen? Mi baj lehet ebből? Jön a Home Alone: Keep the Change!

Hirdetés

A National Entertainment Collectibles Association bejelentette, hogy dolgoznak egy új Reszkessetek, betörők! társason, ami tulajdonképpen egy 2v2 PVP móka lesz. A játékosok felvehetik Kevin, a vizes banditák vagy az öreg Marley karaktereit, hogy így csapjanak össze egy eseménydús este keretében.

Kevin és Marley kapnak egy pakli csapdalapot és loot kártyát, melyek segítségével boldogan szivathatják Marvot és Harryt, akiknek persze az a dolguk, hogy a lehető legtöbb lootot összeszedjék és elkerüljék a lehető legtöbb csapdát. A játék addig tart, amíg Kevin anyja haza nem ér.

Hirdetés

Az új játék pont időben jön ahhoz, hogy a Reszkessetek, betörők! reboot katasztrófa előtt még őszintén kiélvezhessük a klasszikus film kalandjait.

Azt még nem tudjuk, hogy az egyébként Home Alone: Keep the Change címre keresztelt készlet mégis mennyibe fog kerülni, de azt már igen, hogy valamikor november körül kerülhet fel a boltok polcaira.

A karácsonyfa alá tökéletes ajándék lehet. Nektek hogy tetszik?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)