Hirdetés

Részletes, gyűjtői LEGO DeLorean modell érkezik

|

A Vissza a jövőbe legendás autója/időgépe, a DeLorean hamarosan egy átalakítható változatban jön - természetesen minifigurákkal.

Hirdetés

Nem ez az első alkalom, hogy a Vissza a jövőbe filmekhez kapcsolódó szettel áll elő a LEGO, de a most bejelentett DeLorean az eddigi egyik legjobb, hanem egyenesen a legkirályabb.  Nem csak hogy átalakítható maga a jármű, de még légdeszka, figurák és plakett is jár hozzá.

A 64990 Ft-ba kerülő, április 1-jén megjelenő Vissza a jövőbe időgép (10300) 19 cm széles, 35 cm hosszú és 12 cm magas - a Doki és Marty aprók hozzá képest.

Hirdetés

1872 darabból áll, belsejében találhatunk fluxuskondenzátort, valamint a műszerfalon láthatjuk a dátumokat. Jár mellé több rendszámtábla, egy doboz és egy légdeszka is. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Háromféleképpen rakhatjuk össze: megalkothatjuk az eredeti időgépet a kampóval, a második filmben látott, repülni képes változatot beforduló kerekekkel, és a vadnyugati variációt fehér oldalfalú abroncsokkal, motorháztetőre erősíthető áramköri lappal.

További képeket a fent linkelt, hivatalos oldalon találhattok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)