Hirdetés

Hellboy akciófigurák nagyon retro kivitelben? Kérjük!

|

A forgalmazó Super7 már a Vissza a jövőbe főszereplőiről, és a Street Fighter 2-höz is készített egy retro akciófigura sorozatot. Múlt héten jelentették be a legújabb kollekciót.

Hirdetés

Guillermo del Toro Twitteres szavazása nem járt sikerrel, hisz "csak" 90 000 ember mondott igent a Hellboy III-ra, így elvileg nem ő lesz a széria megmentője. Viszont cseppet se aggódjatok Hellboy rajongók, van itt mit nézni.

A bejelentést követően egy héttel már meg is mutatták azt a 4 Hellboy figurát, ami retro köntösben kerül majd piacra a Super7 neve alatt. A kb. 10 cm-es figurák Mike Mignola, képregény író és illusztrátor rajzai alapján készültek, nem a del Toro filmes változatát láthatjuk viszont. (Mignola egyébként az eredeti Hellboy képregény sorozat atyja.)

A kollekció tagja a két nagy kedvenc, Hellboy és Abe Sapien, illetve Liz Sherman és Lobster Johnson. Az ár és a megjelenés időpontja még várat magára, de biztos hamarabb jön, mint a Hellboy III, legalábbis most nagyon úgy tűnik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)