Hirdetés

Saját parkot építhetünk a Jurassic World: The Legacy of Isla Nublar társasjátékban

|

Tizenkét, egyenként legalább kétórás kalandot ígér a Prospero Hall újdonsága.

Hirdetés

Minden fronton dübörög a Jurassic World franchise: a nemrég megjelent Jurassic World Evolution 2 után jövő nyáron érkezik a mozikba a Világuralom, a Bukott birodalom folytatása, de nem kizárt, hogy még idén elmerülhetünk a The Legacy of Isla Nublar társasjátékban.

Jelenlegi tervek szerint 2022. március 22-én startol a játék Kickstarter kampánya, és az a Prospero Hall áll mögötte, aminek a Disney Villainoust, a Pan Amet és a Jawst is köszönhetjük.

Hirdetés

Ahogy arra a neve is finoman utal, a The Legacy of Isla Nublar részben legacy játék lesz - döntéseink, eredményességünk befolyásolják a játékmenetet, különböző végkifejletekhez juthatunk majd el. 12 önálló kaland vár ránk, egyenként 2+ órás játékidővel, elsődleges célunk pedig az lesz, hogy 2-4 fős csapatunkkal megépítsük álmaink parkját Isla Nublaron, illetve új dinoszauruszokat tenyésszünk, óvjuk őket, gondozóikat, látogatóinkat. Biztos, hogy lesz T-rex, Velociraptor, Brachiosaurus és Triceratopsz is.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A történet végighalad mind az öt eddigi filmen, így megjelenik benne Alan Grant és Ellie Sattler, valamint az újabb karakterek is. Az élményt később új mechanikák, dinók és kihívások teszik változatosabbá.

A megjelenés várható időszakát még nem lőtték be, de 2022 vége, 2023 eleje reális. A Funko fogja kiadni. Az alapjáték Kickstarter-exkluzív extrák nélkül 120 dollárba kerül majd, feltehetően a dinókat jelképező figurák miatt. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)