Hirdetés

Saját vidámparkot épít a Ubisoft

|

Az első lépés egy szórakoztató központ lesz, aztán jön majd a teljes értékű vidámpark is.

Hirdetés

Ahogy régen, úgy most is fontos szereplője a videojáték-iparnak a Ubisoft, és ugyan az elmúlt években érkeztek olyan játékok a francia kiadótól, amelyek nem igazán képviseltek magas színvonalat, azért valószínűleg még így is sokmillióan rajonganak a sorozataikért.

Kötődik is jó néhány ismert karakter a stúdióhoz, akikkel hamarosan már nem csak a képernyőkön találkozhatnak a játékosok.

Hirdetés

A Ubisoft bejelentette ugyanis, hogy dolgozik az első saját, teljes értékű vidámparkján, de előbb a Ubisoft Entertainment Centert nyitja meg, aminek a Franciaországban található Studios Occitanie Méditerranée ad otthont. A látogatók a kiadó különböző franchise-aihoz kapcsolódó látványosságokkal találkozhatnak, és habár azt még nem tudni, mely szériák képviseltethetik magukat, bőven van miből válogatnia a csapatnak.

Hirdetés

A Studios Occitanie Méditerranée a tervek szerint valamikor 2025-ben nyitja meg kapuit, és nemcsak a Ubisoft vidámparkját találhatjuk meg itt, hanem például helyet kap még egy filmstúdió, lesznek különböző boltok, és természetesen étterem is.

Az talán már most borítékolható, hogy Rayman és a Rabbidok kiemelt helyet fognak kapni ezen a helyen, de feltehetően a Tom Clancy's franchise egyes elemeit is feldolgozzák.  Ti kit látnátok még szívesen a Ubisoft parkjában?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)