Hirdetés

Scooby-Doo: A társasjáték, Root és egyéb kiegészítők - júniusi társasjáték bejelentések

|

Miközben a már bejelentett játékok, különösképp az Ark Nova megérkezésére várunk, készülhetünk arra, hogy még több pénzt fogunk elkölteni kedvenceinkre.

Hirdetés

Ha figyeltétek a társasjáték-bejelentéseket gyűjtő cikkeinket, feltűnhet, hogy ez most rövidebb az átlagnál, de ez egyáltalán nem baj: még egy kicsit örülünk is, ha lassan bővül a kívánságlistánk és nem kell hosszan dilemmázni, mely játékok megvásárlását halogassuk.

A Gémklub 40 játékot vagy kiegészítőt ígér még az idei évre, a Delta Vision közel 80-at, a Reflexshop 17-et, és az olyan kisebb kiadóknál is akad még ez-az, mint a Piatnik, a Vagabund és a Compaya. Szóval lesz miből válogatni.

Hirdetés

Gémklub

Unikornisok: Szivárvány apokalipszis - Az Unikornisok: A rémes ménes négy kiegészítővel bővült megjelenése óta, de csak most érkezik az első magyar nyelvű: a Szivárvány apokalipszis 27 iszonyú cuki és 27 másik, pusztító lappal bővíti a játékot. 

Next Station: London - Idén ütemesebben szaporodnak a rajzolgatós-irkálós játékok, nem sokára egy újabb érkezik: a Next Station: Londonban közlekedésmérnökként London 4 új metróvonalát tervezhetjük meg négyen, úgy, hogy kártyákat csapunk fel és azok alapján cselekszünk, de mi döntünk arról, mit hova és hogyan rajzolunk majd be. 

Akropolis - Görögország legtehetségesebb építészeiként lakásokat, templomokat, piacokat, kerteket és barakkokat építve növelhetjük városunkat, a többiekkel versengve. Egyáltalán nem bonyolult, viszont egészen szép, és már most két díjjal büszkélkedhet, pedig csak július 6-tól lesz kereskedelmi forgalomban kapható (külföldön).

Delta Vision

A Delta Visionnél volt pár megjelenés: megérkezett a Mage Knight bővített kiadása, a Húzd a Vonalat és a Betta, de azért a bejelentések folyama sem állt meg. Főleg kiegészítők érkezését várhatjuk.

Katapult Csata - Egy végtelenül egyszerű kétfős játék a Katapult Csata (Catapult Feud), amiben a játékosoknak egymás műanyag elemekből felépített kastélyait kell ledönteniük, egységeiket elpusztítaniuk.

Similo: Harry Potter - Meglepő lett volna, ha kiderül, hogy épp Harry Potteres változattal nem bővül majd a Similo játékcsalád. A játékmenet ugyanaz (utalgatással ki kell találni egy titkos karaktert), csak ebben a Harry Potter franchise karaktereié a főszerep.

Great Western Trail: Argentina - A GWT-hez nemcsak az Északi vasutak, de az Argentina kiegészítő is kapható lesz.

Root kiegészítők - Várhatóan még júliusban megérkezik a Root és A Víznépek kiegészítő, de ez még messze nem minden: később jön még A Földmélyi kiegészítő, a Masinériák, A csavargópakk, valamint a Száműzöttek és partizánok pakli is.

Blood Rage kiegészítők - Nem újdonság, viszont újra kapható lesz a Blood Rage 5. játékos, Midgard Sámánjai, és Asgard istenei kiegészítője, kizárólagos magyar nyelvű dobozban.

Scooby-Doo: A társasjáték -  Ahogy az bizonyára keveseknek okoz meglepetést, a Scooby-Doo!: A társasjáték egy 1-5 fős kooperatív családi játék lesz, amiben a főszereplőket irányítva járhatjuk a várost, csapdákat építhetünk a gonoszoknak, de ők sem lesznek teljesen eszköztelenek. Minden karakter saját képességgel rendelkezik, és csak együttes erővel győzhetnek. Három nehézségi szint vár ránk, illetve különleges szabályokkal játszhatjuk párban vagy akár egyedül is.

Ti mit vártok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)