Hirdetés

Hát persze, hogy a Sekiróhoz is készül gyűjtői figura

|

Természetesen a FromSoftware új játéknak főszereplőjét tehetjük majd a polcunkra.

Hirdetés

Biztosak voltunk benne, hogy lesz olyan cég, amely nem hagyja ki a Dark Souls készítőinek újdonságában rejlő potenciált és előbb-utóbb előáll a játék címszereplőjének miniatűr másával. A Max Factory lépett színre.

Hirdetés

A cég Twitteren mutatta meg, hogy milyen lesz az a figura, amelyet a Sekiro: Shadows Die Twice alapján készítenek el, a fotón pedig a történet főszereplője, a félkarú farkas, maga Sekiro látható. A szobor egyelőre még csak prototípus, így nincs kiszínezve és árcédulával sem rendelkezik, viszont az már ennyi alapján is leszűrhető, hogy hihetetlenül részletgazdag lesz.

A Sekiro: Shadows Die Twice várhatóan március 22-én érkezik meg PC, PlayStation 4 és Xbox One platformokra. Amint a Max Factory mutat képet a figura színes változatáról, azonnal megírjuk nektek. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)