Hirdetés

Magyar csapat csinál társasjátékot az elmúlt évek egyik legjobb lopakodós játékából

|

Poszt-apokaliptikus játékok után most a feudális Japánba visznek minket a Saltlands alkotói.

Hirdetés

A hazai Antler Games már két sikeres társasjátékot is letett az asztalra, a Saltlands után a Critters Below is megtalálta a közönségét Kickstarteren. A srácok már javában dolgoznak a következő játékukon, aminek ezúttal egy videojáték lesz az alapja.

Hirdetés

A 2016-os Shadow Tactics: Blades of the Shogun hatalmas siker volt, köszönhetően annak, hogy visszahozta a köztudatba azt a fajta a játékmenetet, ami miatt anno a Commandos és Desperados sorozatoknak rengeteg rajongója volt, csak átültette az egészet egy ninjás-szamurájos környezetbe. A hivatalos társasjátékon az Antler Games dolgozik gőzerővel, és a tervek szerint hamarosan Kickstarterre is viszik a projektet, amiből egyelőre csak egy rövid teasert kaptunk. A minik mindenesetre elég meggyőzőek.

Ti játszottatok a Shadow Tacticsszal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)