Hirdetés

Itt az utolsó lehetőség, hogy támogasd a Shadow Tactics társasjátékot

|

A Saltlandset és a Critters Belowt is fejlesztő magyar Antler Games az elmúlt évek egyik legjobb lopakodós játékából csinál társasjátékot.

Hirdetés

Egy hónappal ezelőtt indult a Shadow Tactics: The Board Game Kickstarter kampánya, ez idő alatt pedig az eredetileg kitűzött cél majdnem dupláját sikerült összegyűjteni a közösségi kalapozás segítségével

Hirdetés

A Shadow Tactics hasonló mechanikákkal dolgozik, mint amit az ilyen stílusú videojátékokban megszerettünk, így bokrokban bújkálva próbálhatjuk elkerülni az őrök látómezejét. Már ha nem mi irányítjuk rosszfiúkat, ekkor azonban egészen más kihívások elé állít minket a játék, de a cél mindkét csapatnak ugyanaz: túl kell járni a másik eszén. A játék természetesen magyar nyelven is elérhető lesz.

Ez idő alatt nemcsak egy csomó izgalmas stretch goalt sikerült feloldani, de két kiegészítő is bekerült a csomagba, az egyik ráadásul az eredetileg 1 vs many koncepciót megtolja egy kooperatív és szóló módot is tartalmazó csomaggal, úgyhogy akkor is érdemes lehet beszállni, ha eddig ezek hiánya miatt zárkóztatok el a játéktól.

Ha szeretitek az izgalmas mechanikákat és a gyönyörű minifigurákat, akkor mindenképp vessetek egy pillantást a Kickstarter kampányra, mert egy csomó izgalmas extra és exkluzív bővítmény vár rátok, ha már most támogatjátok a játékot. Érdemes sietni, mert a Kickstarter kampány csak csütörtök délig tart!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)