Hirdetés

A Skyrim Monopoly az új kedvenc társasjátékunk

|

Nem ez az első alkalom, hogy népszerű játékokból és sorozatokból készítenek különleges táblákat. Most egy újabb remek szerepjátékot vesz alapjául a Monopoly.

Hirdetés

Készült már a Fallout-hoz és az Assassin's Creed-hez, a Trónok Harca Monopolyt pedig magunk is kipróbáltuk. Jövőre jön a következő kiadás, egy hivatalos, Skyrim témájú táblás játék.

A játékról egyelőre nem tudunk túl sokat. A dobozban természetesen ott lesznek az alap dolgok: kártyák, kockák, épületek és valamiféle fizetőeszköz. A készítők felhasználják hozzá a Skyrimből ismert karaktereket és helyszíneket is. Ide nekem Solitude-ot és Riftent!

A játék lényege nem változik, ezt a forgalmazó Merchoid kommunikációs menedzsere, Jessica Adams szavaiból leszűrhetjük.

Attól függetlenül, hogy hány falut telepítesz Riverwood köré, (…) vagy hány kastélyt emelsz Windhelmben, elő kell csalogatnod magadból a dörzsölt kereskedőt is, hogy megszerezd Tamriel legkelendőbb telkeit. Észre se veszed és a végén már a Fus Ro Deal üvöltéssel intézed az alkudozást.

A Skyrim Monopoly limitált számban már előrendelhető ITT, és már alig van belőle. A játékért 48 eurót kell perkálnunk, ami kb. 15 000 forint körül van.

Ti befizetnétek rá?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)