Hirdetés

Társasjátékkal bővül a Sniper Elite széria

|

A Sniper Elite alkotói külön divíziót hoztak létre, mely csak a társasjátékokkal foglalkozik majd.

Hirdetés

Egyre több játék kapja meg társasjátékos változatát, ami persze nem új keletű jelenség, hiszen maga a videojátékos műfaj is rengeteget merített az asztali szerepjátékokból és társasjátékos mechanikákból. Éppen mostanában jelentették be, hogy hamarosan nem csak digitálisan merülhetünk el a Divinity: Original Sin világában, most pedig az is kiderült, hogy a Sniper Elite széria is megkapja a maga társasjátékos spin-offját.

Hirdetés

A sorozatot jegyző Rebellion Development most külön részleggel bővült, melynek kifejezetten azt a célt szánják, hogy a stúdió játékaihoz készítsenek társasokat.

"A testvérem Chris és én több mint 25 éve készítünk videojátékokat, és a szeretetünk a műfaj iránt a gyerekkori társasjátékszeretetünkből fakad."

- mondta el Jason Kingsley, a Rebellion alapító-vezérigazgatója.

Azt is hozzátette, hogy rengeteg alapanyaguk van, és nagyon örül neki, hogy egy új  irányba bővíthetik az univerzumaikat. A Sniper Elite: The Board Game névre keresztelt játék egy kompetitív lopakodós akciójáték lesz, 2-4 játékos számára. A dizájnért a társasjátékokban járatos David Thompson felel, a játékot pedig valamikor 2020 elején megfuttatják majd Kickstarteren, hogy felmérjék, mekkora igény lenne rá. 

Ti még melyik videojáték franchise-ból látnátok szívesen társast?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)