Hirdetés

Soha nem volt még olyan jó egyedül társasozni, mint 2021-ben

|

Tavaly több olyan társas jelent meg, ami támogatja az egyjátékos módot, mint ami nem.

Hirdetés

Egyértelműen reneszánszukat élik a társasjátékok, így nem is meglepő, hogy olyan különlegességek is megjelennek, mint a Stranger Things társas (amiből jó nagy balhé is lett), a magyarított Frostpunk és a Cyberpunk 2077 csomag, amihez még egy Johnny Silverhand is jár.

A GameStarnál mi is nagyon szeretjük őket, nemrég össze is írtunk nektek egy listát olyan játékokról, amik egy nyaralást is szuperül kiegészíthetnek. De mi van azokkal a játékosokkal, akiknek nem gyakran van játszótársuk? 

Hirdetés

Szerencsére, a nevük ellenére, már sok olyan társasjáték van, ami támogatja az egyjátékos módot, így ha egyedül játszanál, akkor is bőven van mihez nyúlni. Sőt, ami azt illeti, 2021-ben több olyan játék jelent meg, ami biztosítja ezt a lehetőséget, mint amennyi csak kettő, vagy több fővel játszható.

Egy alapos adatgyűjtés után a FaradaySaint névre hallgató Reddit-felhasználó egy látványos grafikont készített, ami egészen 1999-ig repít vissza bennünket. Ekkor mindössze 20 olyan cím volt, amit egyedül is lehetett játszani.

2007-ben átléptük a 20 egyjátékost támogató társas megjelenését évente, 2014-ben pedig már a 100-as mennyiséget is elérték ezek a csomagok. A koronavírus alatt minden megfagyott, 2021-ben azonban már több olyan társasjáték jelent meg, ami támogatja az egyjátékos kalandokat, mint ami nem.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

A gyűjtésben több olyan cím is szerepel, ami itthon is elérhető, mint például az Eldritch Horror, vagy épp A Mars Terraformálása, aminek legutóbb a kompakt változatát is kipróbáltuk.

A grafikonon az is jól látszik, hogy a legkevésbé népszerű játékosszám a minimum 4, ez 1999 óta változatlanul igaz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)