Hirdetés

Solo: Egy Star Wars-történet - az új Millennium Falcon sok rajongónál kiveri majd a biztosítékot

|

Megint egy LEGO készlet mutatott meg valami olyat, amit korábban nem láthattunk.

Hirdetés

Most már tényleg nekem kellemetlen, hogy ismét egy olyan LEGO szettről kell írnom, ami olyan dolgot árul el egy mozifilmről, amit korábban nem láthatunk egyetlen előzetesben sem. Ezúttal a Solo: Egy Star Wars-történet új Millennium Falconjáról lesz szó. Remélem mondanom sem kell, hogy a spoilerekre érzékenyek most azonnal nézzenek valamilyen más olvasnivaló után. 

Hirdetés

A Solo: Egy Star Wars-történet első előzetesére még mindig várunk kell, nemrég azonban felkerült az internetre pár kép a filmhez kapcsolódó LEGO játékokról. Ezek közül mindenképpen az új Millennium Falcon a legérdekesebb, elvégre eléggé másképpen fest, mint azt a korábbi Star Wars mozikban megszokhattuk. 

Jól látható, hogy a hajó elejének eddig üresen tátongó részében itt valamiféle modul van beépítve, valamint a kék festés is szignifikánsan jelen van. A LEGO készlet a "Kessel Run Millennium Falcon" névre hallgat, így több mint valószínű, hogy Han Solo akkor nyerte meg a Kessel-futamot mindössze 12 parsec alatt, mikor még így festett az űrhajó. 

Valószínűleg sokan nehezen emésztik meg majd a változást. Nektek tetszik a régi-új Millennium Falcon?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)