Hirdetés

Spider-Man: Homecoming - ilyen lesz a Keselyű akciófigura

|

A Hasbro néhány igazán kedvcsináló képet villantott a Pókember: Hazatérés-hez készített játékbábu kollekciójából.

Hirdetés

A trailer után ezúttal képekkel hangolhatunk a jövőre érkező Pókember: Hazatérésre, a Hasbro ugyanis bemutatott néhány képet amelyeken egy igazán vagány Vulture bábut láthatunk. Az már a korábban kiderült, hogy a hálószövögető tini ellenfele a szárnyas gonosztevő lesz, az igazi fanok pedig begyűjthetik az antagonista 6"-os (kb 15 cm-es) mását.

Ha az előzetesben nem is tudtuk elég jól megnézni a Michael Keaton által megformált rosszfiút, most erre is lehetőségünk van, a Hasbro ugyanis szokásához híven elég részletesen miniatürizálta a karaktert.

A Vulture bábu különböző cserélhető szárnyakkal lesz kapható, tehát igazán egyedivé tehetjük saját példányunkat az eltérő szárnyállások beszerzésével. A sisak alá sajnos nem lesz lehetőségünk belesni, az ugyanis a fej része, nem leszedhető.

Még viszonylag sokáig be kell érnünk azonban a képekkel, a Vulture figura ugyanis csak jövő tavasszal kerül a polcokra a többi Spider-Man: Homecoming bábuval.

A filmre ennél is többet kell még várnunk, a premier 2017. július 7-én esedékes.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)