Hirdetés

A Funko Pop! egy különleges figurát készített Stan Lee emlékére

|

Immáron a Végtelen Kesztyű is méltó gazdára talált.

Hirdetés

Minden Marvel és Funko Pop! rajongó egyik legnagyobb álma lesz a cég különleges figurája.

Hirdetés

Stan Lee eltávozása rajongók millióit érintette meg, és legalább annyian igyekeztek különböző alkotásokkal emléket állítani a képregényvilág legnagyobb legendája előtt világszerte. A film- és játékvilág szerelmesei között igen népszerű Funko Pop! figurákat gyártó cég is lerótta tiszteletét Stan Lee előtt egy limitiált példányszámú ereklyével.

Funko Stan Lee with the Infinity Gauntlet from r/marvelstudios

Az egy dolog, hogy a kis szobor Stan Leet örökíti meg az ő teljes vagányságában, ám személyében a Végtelen Kesztyű is új gazdára talált, mind a hat Végtelen Kővel felvértezve, mi pedig elképzelni sem tudjuk, hogy kinél lenne jobb helyen a világformáló eszköz. A különleges figura jelenleg kizárólag eBay-en szerezhető be, nagyjából 10 példány érhető még el, durván 150 dolláros darabáron.

Ti szívesen kitennétek a polcotokra az egyedi figurát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)