Hirdetés

Így ért szomorú véget a LEGO AT-ST lépegető

|

Kreatív elmék újraalkották A Jedi visszatér legendás jelenetét egy LEGO-ból készült AT-ST lépegető segítségével. Az eredmény magáért beszél.

Hirdetés

A Jedi visszatér rengeteg emlékezetes momentummal rendelkezik, elég csak a Halálcsillag pusztulására, az Uralkodó halálára, vagy Han Solo kiolvasztására gondolnunk. Az egyik fénypont kétségkívül az endori csata, különösen az a rész, ahol az ewok mackók furmányos eszközeikkel verik vissza a birodalmi seregeket (persze magukat a szőrmókokat lehet imádni és gyűlölni egyaránt). Egy ilyen jelenetet alkotott újra a Wired csapata is.

A srácok három órán át építették az 1058 kis darabból álló AT-ST LEGO modellt, amit ezután mindössze 0,16 másodper alatt pusztítottak el. Módszerük megegyezett a filmben látottakkal. Két mini-farönk kapta el oldalról a lépegetőt, a lassított felvételen gyönyörűen látszik a pusztítás. Külön felhívnám a figyelmet a szomorúan zuhanó LEGO-emberkére!

Nézzétek meg a remek mókáról készült videót is, érdemes!

Nem ez az első alkalom, hogy a Wired csapata LEGO Star Wars járműveket semmisít meg. Korábban a 800 dolláros, Executor-osztályú szuper csillagrombolót is kivégezték.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)