Hirdetés

Így tornáztatja meg az agyad BB-8

|

A Rubik-kocka elvét másik formára átültető gömb alakú logikai játékokat már korábban is láttunk, így csak idő kérdése volt, mikor alkotja meg valaki a kirakásra váró BB-8-et.

Hirdetés

A Star Wars-univerzum legújabb robotszereplője, BB-8 már mindenhol ott van, persze elsősorban a különböző játékgyártók próbálnak némi zsebpénzt keresni Poe Dameron guruló segítőjén. Japán ebben is túltett mindenkin és egy másik zseniális játékkal, a Rubik-kockával ötvözte a film szereplőjét.

BB-8 formáját valószínűleg viszonylag könnyedén felosztották a játék tervezői olyan egyenletes részekre, amiket egymáshoz képest elforgathatunk, hiszen ezt korábban már R2-D2 bonyolultabb formájával is sikerült megoldaniuk.

A cél elég egyértelmű, addig kell tekergetnünk a droid részeit, míg a filmben látott mintát nem adja ki, ha pedig ezzel megvagyunk, egy állványt is kapunk hozzá, hogy kitehessük az asztalunkra nélkül, hogy elgurulna. A játék árát persze egy kicsit megdobja, hogy egy licencelt Star Wars-termékről van szó, így a szállítással együtt 77 dollárt, vagyis nagyjából 22 ezer forintot kérnek tőlünk a kirakható figuráért.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)