Hirdetés

Star Wars Battlefront II - ezt a valódi Inferno Squad sisakot mi is elfogadnánk

|

Mélyen a zsebébe kell nyúlnia annak, aki meg szeretné vásárolni Iden Versio fekete sisakjának mását.

Hirdetés

A vörös jelzésekkel díszített fekete Inferno Squad sisak volt az egyik első kép, ami a tudatunkba égett a Star Wars Battlefront II korai promóciós anyagjaiból. Most lehetőségünk nyílik arra, hogy meg is vásároljunk egy ilyen relikviát, de előre szólunk, ez bizony nem olcsó mulatság.

Hirdetés

Az Anovos nevezetű cég gyártja azt a remekül festő Inferno Squad sisakot, amelyet 400 dollárért, vagyis nagyjából 106 ezer forintért vihetik el a tehetősebb Star Wars rajongók. November 28-ig az előrendelők egy kis kedvezménnyel is számolhatnak, addig ugyanis "csak" 340 dollárba (90 ezer forintba) kerül Iden Versio sisakjának mása. A sisak egyébként amerikai sapkaméretezés szerint 8-as kategóriába esik, ami elvileg elég nagy ahhoz, hogy a legtöbb ember kobakja kényelmesen elférjen benne. 

Ti hajlandóak lennétek ennyit fizetni egy Star Wars relikviáért? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)