Hirdetés

A koronavírus a bébi Yoda játékoknak is keresztbe tehet

|

A hírek szerint a Hasbro nagy bajban van: vagy csúszni fognak a Yoda játékfigurák, vagy a legjobb esetben is korlátozott számban lesznek csak elérhetőek.

Hirdetés

Hosszú ideje várnak már a Star Wars-rajongók a hivatalos bébi Yoda játékokra, a legfrissebb hírek szerint azonban még tovább kell gyakorolniuk a türelem nemes erényét. A koronavírus-járványt ugyanis a Star Wars játékokat gyártó Hasbro is keményen megsínyli. 

Hirdetés

Hasbro gyárainak többsége ugyanis Kínában van, ahol jelenleg az ilyen üzemek nagy részét teljesen lezárták, így értelemszerűen állnak a gyártósorok, nem készülnek megfelelő ütemben a Star Wars játékok, köztük a bébi Yoda figurák és egyéb mütyürök. Deborah Thomas, a játékgyártó cég pénzügyi igazgatója a következőket mondta nemrég a patthelyzet kapcsán:

"Törekszünk arra, hogy csökkenteni tudjuk a gyártópartnereink üzemeinek vártnál hosszabb ideig tartó bezárásának következményeit, átütemezzük azokat a szállítmányokat, amelyek még nem készültek el."

Mindent megpróbált tehát a Hasbro annak érdekében, hogy tartani tudják a tervezett megjelenési dátumokat, de a cég gyártórészlegének egyik legfontosabb lábát rúgta ki most a koronavírus, iparági elemzők szerint pedig így szinte lehetetlen lesz időben elkészíteni az összes játékot. 

A hivatalos álláspont szerint egyébként azért vártak eddig a bébi Yoda játékok gyártásával, mert nem szerették volna, hogy a The Mandalorian sorozat legnagyobb spoilerét idő előtt ellőjék a figurák - hasonlóra szinte minden komolyabb geek mozi esetében láttunk már példát. 

Az 5 legérdekesebb hivatalos bébi Yoda játékról már korábban írtunk egy összefoglalót, ezt ide kattintva éritek el. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)