Hirdetés

Íme az új Star Wars és Bosszúállók figurák

|

A Disney minden évben megrendezi Japánban a saját expóját, ahol a merchandise termékeken van a hangsúly. És hogy ezúttal ez mit jelent nekünk? Új Star Wars és Bosszúállók figurákat!

Hirdetés

A Disney éves japán expója javában zajlik, és most, hogy a vállalat tulajdonában van a Marvel és a Star Wars franchise is, az ezekhez kapcsolódó új figurák is feltűntek a színen, köztük a Bosszúállók: Ultron korához köthető játékokkal.

A Kotaku értesülései szerint a Disney azért nem kezdte el eszetlenül szórni a szuperhősök újraegyesülésének alkalmából figuráit, a Bosszúállók: Ultron kora kategóriában egyedül a Hasbro villantott a Marvel Legends Infinite szériával. Ebben helyet kapott Hulk, Thor, Vasember és Amerika Kapitány is:

Természetesen a minden videóban megmutatott Hulkbuster páncél sem maradhatott ki a szórásból, amely a Hasbo Titan sorozatának tagjaként nagy méretben, hang és fényeffektekkel változtat minden férfit tapsikoló kisfiúvá:

A Marvelen túllendülve elérkezünk a Star Wars univerzumhoz, amely ismételten felpezsdült, köszönhetően a decemberben érkező Star Wars VII: Az ébredő erőnek. A P-Bandai Star Wars modellkészletei között akadnak igencsak különc darabok is, például az alábbi „Crazy Case Touch" névre hallgató és Millennium Falcon kinézetű IC-kártya tartó, amely világít is, ha sikeresen használjuk.

Egy másik kiállított darab, a „Space Warp" sem éppen hétköznapi játék, a Halálcsillag elleni támadást prezentálja, csak itt nem az űrben, hanem síneken közlekednek a vadászgépek.

Bármily meglepő, létezik ennél is bizarrabb, például az alábbi óriás méretű R2-D2 dísz. Igazából figurának nevezik, de csak a fele van meg, tehát inkább csak porfogó.

Ha már azt hinnéd, hogy mindent láttál, akkor kerülnek képbe a plüssök, mindenfajta méretben: 

Persze nem maradhattak ki a klasszikusok sem, így legalább kicsit helyreállt a lelki békénk:

Melyiket fogadnátok el a leginkább?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)