Hirdetés

Ezeket a Star Wars reklámokat kerested (videó)

|

Valami igazán különleges bukkant fel a világhálón, olyasmi, amitől egyből megőrül a nosztalgiaérzékelőnk: íme az összes reklám a Csillagok háborúja IV: Egy új remény játékfiguráiról, 1977-ből!

Hirdetés

December 18-án mozikba kerül a hetedik Csillagok háborúja film, a Star Wars: Az ébredő Erő, amelynek köszönhetően most újból felkapott lett minden, ami Star Wars. Egy most felbukkant videó viszont akkor is megmosolyogtatná a filmnéző lelkét, ha nem lenne semmi apropója, ugyanis egészen a hetvenes évekig repít minket vissza. 

Az egyik YouTuber, Eric Stran nem kevesebbre vállalkozott, minthogy összegyűjti és összevágja az Egy új remény 1977-es premierjéhez kapcsolódó összes reklámot, amelyek a filmhez készített figurákat hivatottak népszerűsíteni. Mi végignéztük ezt a negyedórás csodát és nem találtunk szavakat, gyorsan tegyetek ti is így: 

Bele sem merünk gondolni, hogy a videóban látott játékok manapság mennyit érhetnek. Nektek hogy tetszett ez a kis múltidézés? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)