Hirdetés

Nagyon menő Star Wars szettet készül piacra dobni a LEGO

|

A felhővárosos szettnek köszönhetően az ötödik film több emlékezetes jelenetét is újraalkothatjuk.

Hirdetés

A LEGO most nagyon ráállt azokra a szettekre, amik egy film több jelenetét mutatják be egyszerre. A Halálcsillag és a Roxfort után itt a Felhőváros.

Hirdetés

Bizonyára sokan emlékeztek a Star Wars V: A Birodalom visszavág című film azon jeleneteire, amelyek a Bespin bolygón található Felhővárosban játszódtak. Több emlékezetes esemény is történt ezen a helyen, és a LEGO-nak köszönhetően most újból átélhetjük ezeket a kalandokat.

A 75222-es, Betrayal at Cloud City névre hallgató újdonság 18 minifigurát tartalmaz, valamint Boba Fett hajóját, a Slave I-t, és összesen 2812 elemből áll. A képek alapján úgy tűnik, hogy a LEGO ismét remek munkát végzett a film különböző jeleneteinek lemásolásával.

A tervek szerint a szett október 1-én debütál a vállalat digitális áruházában, és 349,99 dollárba, szóval kicsivel több mint 100 ezer forintba kerül majd.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)