Hirdetés

Star Wars Lázadás unboxing - kibontottuk a világ legjobb Star Wars társasát

|

Végre magyar nyelven is megjelent a nagy sikerű Star Wars Rebellion, azonnal rá is tettük a mancsunkat.

Hirdetés

Bár a legtöbb időt továbbra is a videojátékok előtt töltjük, valószínűleg sok százezer forintra rúg már az a társasjáték-gyűjtemény, amit a szerkesztőség össze tudnak dobni.

Nemrég új jövevénnyel bővült a kollekció, megérkezett ugyanis az immár magyar nyelven is kapható Star Wars Lázadás játék, amit rögtön ki is csomagoltunk, hogy ti se maradjatok ki a jóból. A Star Wars Rebellion a boardgamegeek.com összesített listájának ötödik helyén tanyázik, úgyhogy gondolhatjátok, hogy egy fantasztikus játékról van szó. A következő GameStar magazinban azt is elolvashatjátok majd, hogy mi mit gondolunk a játékról.

Lesznek még társasjátékos videók a közeljövőben is, ha nem akartok lemaradni, iratkozzatok fel!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)