Hirdetés

Ennél menőbb rohamosztagos figura valószínűleg nem létezik

|

Biztosak vagyunk benne, hogy ezt a figurát még azok is elfogadnák, akik annyira nem rajonganak a Csillagok Háborúja világáért.

Hirdetés

A Bandai Namco elhatározta, hogy több Star Wars karaktert, egészen pontosan Boba Fettet, Darth Vadert, egy Royal Guardot és egy másik Stormtroopert is ősi, japán harcossá változtat. Közülük a legújabb egy rohamosztagos íjász, ami talán a legcsodásabb az eddigi figurák közül.

A felszerelésébe tartozik egy összecsukható íj, öt nyílvessző, tegez, egy penge és a hozzá tartozó tok. A páncélzata a tradicionális szamuráj öltözék mintájára készült, melynek mellkasán a Birodalom címere pihen.

Nagyszerűen olvasztották egybe a rohamosztagosok és a szamurájok páncélját. Történetesen ha egy ilyen harcos feltűnne a Zsivány Egyesben, nem lenne olyan érzésünk, hogy nagyon kilóg a filmből.

Ami miatt pedig igazán jó ez a figura, az aura, ami körbelengi. Nézzétek meg jól. Kinézitek belőle, hogy ugyanolyan bénán céloz, mint a filmekből ismert rohamosztagosok, akiknek ráadásul blastere van? Ugye, hogy nem. Ez a figura olyasfajta tiszteletet és erőt áraszt, ami a szamurájokra is jellemző lehetett a régi időkben. Róluk pedig elképzelni se tudnánk, hogy elvétenek egy-két vagy több száz lövést.

A figurát várhatóan 2017. márciusában dobják piacra, de szeptember 30-tól előrendelhető. Körülbelül 85 dollárba fog kerülni, ez olyan 25 000 Forintnak felel meg.

Csodáljátok meg a többi képet is lentebb!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)