Hirdetés

Star Wars tematikájú Barbie figurák érkeznek

|

A Star Wars Barbie szettben Rey mellett megtalálható C-3PO, egy rohamosztagos, de még Chewbacca is.

Hirdetés

A hivatalos Star Wars nap örömére egy igazán rendhagyó figurakészlet bejelentéséről is be kell számolnunk. Ezúttal ugyanis nem a közismert, hiperrealisztikus figuráikról híres gyártók villantották meg a legújabb Star Wars akciófiguráikat és részletesen kidolgozott szobraikat, hanem Barbie és barátnői húztak ünnepi hacukát. 

Hirdetés

Igen, jól olvastátok, bejelentettek egy olyan Barbie terméksort, amelyben a lányok az ikonikus Star Wars szereplők küllemét (vagy valami ahhoz nagyon hasonlót) öltik magukra. Talán még a "Rey Barbie" tűnik a leginkább szokványosnak a most bemutatott négy figurából, de van itt rohamosztagos Barbie, sőt még C-3PO és Chewbacca verzió is - utóbbi kettő esetében nyilván csak a ruhák bizonyos elemei hivatottak utalni a híres Csillagok háborúja karakterekre. 

Az alábbi galériában megtaláljátok a Star Wars Barbie szett eddig közzétett hivatalos fotóit is. 

Alaposan a zsebetekbe kell nyúlnotok, ha le akartok csapni valamelyikre, ugyanis a Rey, rohamosztagos és C-3PO babák 100 dollárba (kb. 32 500 forintot) kerülnek, a Chewbacca változat viszont kereken 150 dollárt (kb. 48 700 forintot) kóstál, ez utóbbi ráadásul kizárólag a Barbie.com-ról rendelhető.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)