Hirdetés

Természetesen készülnek bébi Yoda Funko Pop! figurák, itt vannak az első képek

|

A The Mandalorian cuki sztárjáért odavan az internet, csak idő kérdése volt, hogy mikor készülnek játékfigurák is.

Hirdetés

A Funko a cég hivatalos Twitter-oldalán már sejtelmes utalást tett arra, hogy készülnek a bébi Yoda figurák, nemrégiben pedig már hivatalos képeket is publikáltak a modellekről.

Hirdetés

A Funko Pop! figura legalább két méretben is elérhető lesz. A hagyományos mellett egy nagyobb, kb. 30 centis bébi Yoda közül választhatnak a rajongók. A terméken sincs feltüntetve egyelőre a karakter hivatalos neve, amely jelenleg még nem ismert. A The Mandalorianben "a gyermekként" emlegetett lényre a rajongók aggatták a bébi Yoda nevet, ami annyira helytállónak tűnik, hogy szinte furcsa lenne másképp hivatkozni rá.

Az árak egyelőre nem megerősített forrásból származnak, de egy szivárogtatás alapján a normál méretű figura 9 dolláros (kb. 2700 forint), a nagyobb pedig 30 dolláros (kb. 9000 forint) címkét fog kapni. A Funko hivatalos bejelentésére még várni kell, de a karakter népszerűsége alapján nem lenne meglepő, ha karácsonyra már lehetne rendelni belőle - ellentétben a Hasbro figuráival.

Nektek hogy tetszik, vennétek egy "életnagyságú" bébi Yodát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)