Hirdetés

Star Wars VII: Az ébredő erő - ezeket a BB-8 figurákat keresed

|

Két verziója is megjelenik a közeljövőben a BB-8 droidnak. Mindkettő gurul, forog, pittyeg, és várja az utasításaidat.

Hirdetés

BB-8 az a kedves kis golyó, aki feltűnt a Star Wars VII: Az ébredő erő trailerében. Természetesen a játékgyártók azonnal rákaptak a lehetőségre, és kiadták saját droidjaikat. A két legjobb modellt meg is mutatjuk.

Lehet furcsa, de a kisebb a drágább darab. A Sphero-féle BB-8 egy cuki kis apróság, ami amellett, hogy tökéletesen ugyanúgy néz ki, mint a filmbéli verziója, egy ingyenesen letölthető telefonos alkalmazással vezérelhető. Képes holoüzenetet felvenni és lejátszani, előre beállított útvonalon járőrözni, és rengeteg hangon pittyegve megijeszteni az aranyhalad. Ára: 150 dollár (kb. 42 000 Ft)

A Thinkway Toys verziója egy kicsit talán kevésbé cuki, viszont sokkal részletesebben kidolgozott testet kapott, és nagyobb méretben is elérhető, mint a Sphero megoldása. Ezt ugyan nem lehet alkalmazással vezérelni, viszont hallgat hangutasításokra, és 20 különböző hangon képes pittyegni. Ennek az ára 12 500 Ft (45 dollár) körül alakul majd.

Nálam a Sphero megoldása a nyerő (komolyan gondolkodom rajta, hogy beszerzek egyet karácsonyra), a teknősöm imádná. Nektek melyik jön be leginkább?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)