Hirdetés

Star Wars VIII: Az utolsó Jedik - így néz ki BB-8 gonosz ikertestvére

|

A Spheronak köszönhetően most már BB-8 gonosz hasonmását is irányíthatjuk a mobiltelefonunkkal.

Hirdetés

A Star Wars VII megjelenésekor hatalmas sláger volt a Sphero játéka, egy "élő", működőképes BB-8 robot nyilván mindenkit levett a lábáról. Természetesen az idei film megjelenésére is készülődik a cég, viszont ezúttal BB-8 helyett annak gonosz ikertestvérét irányíthatjuk majd. Ilyen is kellett, lássuk be.

BB-9E pontosan úgy néz ki és ugyanolyan elven működik, mint BB-8, azzal a különbséggel, hogy a barátságos fehér dizájn helyett az Első Rend és a Birodalom jellemvonásait ölti inkább magára.

Ezt a robotot is az okostelefonunkkal tudjuk irányítani és ha tényleg ugyanazt tudja, mint elődje, akkor a Star Wars VIII egyes jeleneteire is képes lesz majd reagálni. Habár a BB-9E sem rossz név, szerintünk a droid eredeti neve, amit a film rendezője osztott meg a twitteren, sokkal frappánsabb volt:

"Örüljetek, hogy nem ragaszkodtunk a forgatáson használt becenevéhez, a BBH8-hez."

A BB-9E droid már megrendelhető, viszont mélyen a zsebünkbe kell majd nyúlnunk, mert egy laza 149 dollárunkba fog kerülni (nagyjából 40 ezer forint).

Nektek hogy tetszik az új dizájn?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)