Hirdetés

Star Wars X-Wing - készül a Second Edition

|

A Fantasy Flight csapata bejelentette a népszerű Star Wars társasjáték új kiadását, természetesem számos újítással.

Hirdetés

Az X-Wing név hallatán a legtöbb Star Wars rajongónak valószínűleg a klasszikus videojáték fog beugrani, viszont érdemes emlékezni, hogy egy társasjáték is született a témában, melynek hamarosan megjelenik a második, bővített kiadása is.

Hirdetés

A készítők szerint gyakorlatilag minden tekintetben javítottak a játékmeneten, újra ráfókuszáltak az űrhajók vezetésére, az egyes frakcióknak több egyedi képességet biztosítanak, ami nem csak az új, de a régi rajongóknak is egy kicsit feldobja majd a játékot.

A másik érdekesség, hogy a következő kiadásban a játékosok az Erőt is használhatják majd, habár arról nem beszéltek, hogy ez pontosan milyen módon befolyásolja majd a játékmenetet, azt viszont hozzátették, hogy a második kiadás az új játékosoknak tökéletes belépő lesz majd, hiszen igyekeztek egy kicsit érthetőbbé tenni a játékmenetet.

Emellett az is kiderült, hogy a második kiadáshoz meg fog jelenni egy mobilalkalmazás, amelynek segítségével kényelmesen állíthatjuk össze majd a squadronokat, persze aki nem szeret appokkal bohóckodni, annak lesz hagyományos, papír alapú opció is.

Az X-Wing második kiadása a harmadik negyedévben fog megjelenni. Rá fogtok repülni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)