Hirdetés

StarCraft II - ilyen lenne a LEGO változat

|

Egy Lego rajongó elképzelte, hogy milyen lenne egy FFA csata a StarCraft II-ben LEGO elemekből. Akarjuk.

Hirdetés

Minden tökéletes ezeken a LEGO StarCraft II képeken. A Factory és a Barracks tolja ki magából az egységeket, miközben a marine és tank csapatok a magaslati pontról védik a bejáratot. Az SCV-k szorgosan szedik a nyersanyagokat, és a bázis már kész a terjeszkedésre.

A lent látható készleteket Cecile Fritzvol tervezte, aki nem csak a Terran nép bázisát alkotta meg, de egy kissebb Zerg rajt is összedobott, és még egy Protoss bázist is lerakott. Egy igazi Free for all meccset láthatunk LEGO elemekből.

Elmondhatatlanul sajnáljuk, hogy egy ilyen készlet nem létezik a valóságban. Mondjuk a pénztárcánk legalább fellélegzett.

Legjobban akkor örülnék, ha kiadnák ezt a készletet, és még egy társasjátékot is kitalálnának hozzá. Aztán akkor végkép nem maradna életem, de megérné.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)