Hirdetés

Kickstarterrel támasztanák fel a Stranger Thingsben látott D&D készletet

|

A '80-as évek egyik népszerű készletét már hivatalosan nem gyártja senki, de köszönhetően a Stranger Things népszerűségének, ez még változhat.

Hirdetés

A Dragon Lords Dungeons & Dragons figura készlet volt az, amiből eredetileg a Stranger Things Demogorgonja is előkerült a Mind Flayerrel együtt. Ezt a két figurát azóta már visszahozta a jelenlegi tulajdonos, de kis segítséggel az egész készletet feltámasztaná.

Hirdetés

A Dragon Lords vonal eredeti tulajdonosa a Grenadier Models volt, akik az 1996-os bezárást követően átadták azt az olasz terjesztőjüknek. Ezt követően a figurák gyártási jogai a Mirliton S.G.-hez kerültek, akik most Kickstarteren keresnek támogatást a szett újbóli piacra dobásához.

Igazából csak az igényeket akarták felmérni, tekintve, hogy a cikk írásának pillanatában már össze is szedtek majdnem 10 000 dollárnyi támogatást, ami picit több, mint az eredetileg kitűzött 3696 volt. Így már biztosan elkészül a cucc, csak az a kérdés, hogy ti kértek-e belőle. Aki igen, az támogatásával itt lefoglalhatja a saját figuráit.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)