Hirdetés

Rejtélyekkel teli, látványos flipperasztalok készültek a Stranger Things alapján

|

Újabb területet hódított meg a Netflix népszerű sorozata, amivel akár már a játéktermekben is találkozhatnak a rajongók.

Hirdetés

2016-ban indult világhódító útjára a netflixes Stranger Things sorozat, amiből már kaptunk három remek évadot, és az évek során számtalan egyéb aprósággal, például figurákkal, videojátékokkal, és egy elég király LEGO szettel is kibővült a franchise. Most már valódi flipperasztalok is vannak hozzá, hogy csúcsra legyen járatva a retro-érzés.

Hirdetés

A Stern Pinball három vadonatúj asztalt is bejelentett, amelyeket a sorozat alapján alkotott meg. Ezeken játszva a rajongók mindenféle természetfeletti kalandban vehetnek részt, rejtélyeket oldhatnak meg, és fényt deríthetnek a Hawkins National Laboratoryben folyó kormányzati kísérletekre. Minden adott tehát ahhoz, hogy a flipperek jól visszaadják a játékosoknak a Stranger Things hangulatát, de reméljük, az Upside Down nem nyeli el a golyókat.

A legolcsóbb Pro verzió mellé érkezik még egy prémium, valamint egy limitált kiadás is, ez utóbbiból pedig mindössze csak 500 darab készült. Alább meg is nézhetitek a Pro változat trailerét, amiben még a sorozatot megalkotó Duffer tesók is feltűnnek.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)