Hirdetés

Kártyajáték is készül a Stranger Things alapján

|

Eleven kedvenc kajája, az Eggos gofrik csomagolásában vehetjük meg a Hasbro kártyajátékát, ami a Stranger Thingshez kapcsolódva jelenik meg ősszel.

Hirdetés

Nemrég egy kifejezetten stílusos mobiljáték is megjelent a Stranger Things alapján, de emellett a Netflix hamarosan visszatérő sorozatához kapcsolódóan nemsokára egy fizikai kártyajáték is készül. A Stranger Things Kellogg's Eggo Brand Card Game ráadásul nem tűnik elképesztően bonyolultnak, így talán könnyen bevonhatjuk a szabálytanulásra kevésbé hajlandó rajongókat is.

Hirdetés

A Hasbro kiadásában és igazi Eggo-dobozban megjelenő kártyajáték célja egyszerű, a játékosoknak meg kell szabadulnia minden Eggo kártyájuktól, mielőtt támadásba lendül a Demogorgon. De persze ebben egy csomó kártyával akadályozhatjuk ellenfeleinket, lesz olyan, ami megfordítja a kört ahogy a játékosok következnek, olyan, amivel két lapot húzathatunk az ellenfeleinkkel, egy másik lappal az Upside Down világába küldhetjük az egyik játékost és egy portált is kijátszhatunk, ami minden karaktert a másik világba küld (azaz ha éppen az Upside Downban van, átkerül a normál világba és fordítva). Összességében tehát egy nem túl bonyolult, de nem is faék egyszerűségű kártyajátékról lesz szó, ami könnyed szórakozás lehet, ami azért nem néz agyhalottnak sem.

A játék valamikor ősszel jelenik majd meg és valószínűleg annak is lesz valamilyen jelentősége, hogy a szereplők közül kit alakíthatunk, ugyanis Will, Mike, Lucas, Dustin, Eleven, Hopper és Barb mind választható karakterek lesznek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)