Hirdetés

Gyönyörű figurákkal érkezik a Street Fighter társasjáték

|

Angry Joe egy olyan Street Fighter társast tervezett, amit mi is azonnal ki akarunk próbálni.

Hirdetés

Nem mindennapi társasnak ígérkezik a hivatalos Street Fighter adaptáció, már csak a részletesen kidolgozott, előre megfestett minifugárák miatt sem. A társasjáték első ránézésre nem csak vizuálisan, hanem a játékmenet szempontjából is ígéretesnek tűnik.

Hirdetés

A méretes játékterek mint a klasszikus Street Fighter II-es pályák alapján készültek, ezekre helyezhetjük majd el a figurákat, illetve az elpusztítható tereptárgyakat is. Ezeken a helyszíneken 1v1 csaták vívhatunk, vagy három játékos közös erővel egy bossnak is nekimehet - kooperatív és kompetitív játékra is egyaránt alkalmas tehát a kártyákat és dobókockákat kombináló Street Fighter: The Miniatures Game. Választható karakterként Ryu, Ken, Chun-Li, Zangief, Vega és Sagat bújuk meg a dobozban, Bison és Akuma pedig elkalapálásra váró bossként kerül be a játékba. 

A játék egyik dizájnere nem más, mint a népszerű videós, Angry Joe. Ebben a videóban ő maga mutatja be a Street Fighter: The Miniatures Game-et. 

Mint sok már társasjátékot, a Street Fighter: The Miniatures Game-et is a Kickstarteren lehet támogatni. Már csak 25 ezer dollár hiányzik a 400 000 dolláros kitűzött célból, és mivel még 29 nap hátravan a gyűjtésből, teljesen biztos, hogy sikeres lesz a projekt. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)