Hirdetés

Szerencsére alig kerül 100 ezer forintnál többe ez a LEGO Bowser

|

Nagy Bowser-rajongó lehet az, aki polcára teszi a LEGO új, 2807 darabból álló szettjét.

Hirdetés

Volt, hogy Marioék oldalára állt, de alapvetően nem túl jó arc Bowser, aki a Super Mario játékokban igyekszik keresztbe tenni a vízvezeték-szerelőnek és barátainak, sorra rabolja el Peach hercegnőt, és szeretné a Mushroom Kingdomot uralma alá hajtani. Viszont kétségtelenül menő a tüskés teknője, teljes mértékben megértjük, ha valaki minden nap gyönyörködne benne.

A LEGO új, A hatalmas Bowser (71411) névre hallgató szettje azonban többet is tud annál, hogy a polcon áll és gonoszul néz.

Hirdetés

Az október 1-jétől, 102.990 Ft-os áron forgalomba kerülő, kimondottan a 18+-os korosztályt célzó készlet olyan elemeket is tartalmaz, amik frissen debütálnak. Emellett a Koopák királya képes tűzgolyót kilőni, mozgathatjuk a nyakát, a karját, az ujjait, a farkát, és kinyithatjuk a száját is. A 2, mellette lévő torony ledönthető, a rejtett POW-kockát pedig más LEGO Super Mario szettekkel is használhatjuk.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Az egész modell 32 cm magas, 41 cm széles és 28 cm mély.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)