Hirdetés

Szerepjáték készül a világ egyik legnépszerűbb társasából

|

Tekintettel a játék gyökereire egy picit vicces, hogy szerepjáték lesz belőle.

Hirdetés

A Gloomhaven a világ egyik legtöbbet játszott társasjátéka, ami akkora sikert aratott világszerte, hogy még egy videojáték is készült belőle. A társasnak pont az volt a lényege, hogy az asztali szerepjátékok relatív összetett hobbiját leszűrje és az egészet egy könnyen érthető és játszható társasba préselje.

Ezek után egy picit megmosolyogtató, hogy bezárul a kör: a szerepjátékok nyomdokain épült társasból most egy asztali szerepjáték készül.

A Gloomhaven: Role Playing Game-ben felépíthetjük majd saját karakterünket, és a társas határain túlra vihetjük a kalandjainkat. A szabályrendszerről még nem kaptunk részletes bemutatót, de a 2023 áprilisában induló Kickstarter kampány során ez változni fog.

Hirdetés

A Kickstarter kampányból egyébként kettő is lesz: egyik a szerepjátékrendszer finanszírozására, másik az RPG-hez vagy a társashoz felhasználható mini figurák legyártására. Mindkettőről megtudjuk majd a részleteket valamikor jövőre.

Ha érdekel benneteket a projekt, akkor itt tudtok feliratkozni annak hírlevelére. Tekintettel, hogy már 22 444 ember jelezte érdeklődését, meglepődnénk, ha a Kickstarterek nem lennének sikeresek.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)