Hirdetés

Te milyen játékfigurát tennél a polcodra? Most nyerhetsz egyet!

|

Mindig is arra vágytál, hogy reggel Arno nézzen vissza rád? Vagy inkább a Trónok harca egy szereplőjét raknád a polcra? Nézd meg, melyek voltak a legjobb figurák idén, és akár még nyerhetsz is egyet!

Hirdetés

A videojátékok iránt érzett szeretetünket többféleképpen kifejezhetjük, kezdve azzal, hogy megvesszük a játékokat, amikbe a fejlesztők hosszú munkaórákat öltek. Van, hogy ez sokszor nem elég, és nem bírjuk ki anélkül, hogy pólókkal, posztereket, figurákkal mutassuk meg, mennyire rajongunk egy-egy franchise-ért. Egyre több játék kapható gyűjtői kiadásban, melybe olykor szobrot is pakolnak, de mi a helyzet, ha nekünk az adott szobor nem tetszik? Vagy épp ahhoz a játékhoz nincs, amit mi kinéztünk? Ekkor érdemes benézni a Holdfény Teamhez, ott szinte biztos találtok nektek valót. Mutatjuk a mi kedvenceinket.

Pop! Vinyl karikatúra figurák

Világhíres, már-már kultstátuszú Pop! Vinyl-figurát minden játékhoz, filmhez, sorozathoz be tudunk szerezni. Van World of Warcraftos, Assassin Creedes, Trónok harcás, de találunk jézust, meg zombi- és Frankenstein-Hello Kittyt is. Rajongóknak, de simán csak cukiságimádóknak is ideális ajándék karácsonyra. A Holdfény Team kínálatában nem kevesebb, mint 223-féle Pop! Vinyl lelhető föl, ami szinte zavarbaejtően óriási választék. Aranyosak, viccesek, tulajdonképpen az ismert karakterek spéci karikatúrái.
 

Trónok harca-figurák

A széria hatalmas sikernek örvend, a készítők pedig kihasználják ezt úgy, ahogy illik. A tizennyolc-húsz centis Trónok harca figurák rettentő élethűek, és így minden rajongó polcán ott a helyük. Közülük is az egyik legmenőbb Jon Snow, az Éjjeli őrség tagja, akinek származása a sorozatban homályba vész, számos pletyka kering róla, sokan azt beszélik, hogy csak egy szolgálólány az anyja (a cikk végén meglátjátok, miért fontos ez). Profin kidolgozott figurája azt a jellegzetes pillanatot örökíti meg, amikor fekete köpenyében kardot ránt, miközben haja kissé arcába lóg. Tekintetéből itt is nemesség sugárzik, így a magunk részéről inkább azoknak adnánk igazat, akik Jon Snow nemesi származását rebesgetik, és konkrétan azt sejtik, hogy anyja a nagy múltú dorne-i ház tagja, Ashara Dayne.

 Monsterarts Alien Big Chap figura

A harmincöt éves klasszikus sci-fi-horror, az Alien legfélelmetesebb alakja. Több ponton mozgatható, cserélhető karrészei vannak és speciális display-en áll. Magassága tizennyolc centiméter. Rendkívül rettenetes, a magunk részéről éjjeli szekrényre például semmiképp se tennénk, nehogy mikor nyitott szájjal alszunk, életre keljen, és beleokádja az embrióját a testünkbe, hogy aztán pár nap múlva kiszakadjon a hasunkból a kicsi alien. Többnyire nem ez történik. Többnyire. Aprólékos kidolgozású, élethű figura, amit innen szerezhettek be.
 

Marvel Deadpool figura

A klasszikus képregényszereplő – aki saját játékot kapott nemrég – figurájának kidolgozása kifogástalan, gyönyörű, már ha passzol ez a kifejezés a története szerint a kanadai kormány félresikerült kísérlete nyomán született alakhoz. Akinek nem lenne ismerős a karakter (bár erre kevés esélyt látunk): kutatók lemásolták Wolverine öngyógyítását, majd átültették Wade-be, a gyógyíthatatlan rákban szenvedő katonába. A bizarr eljárás mellékhatása lett, hogy Wade Wilson bőre és arca eltorzult, és olyan lett, mint egy kissé megcsócsált tehénlepény. Átalakítása persze így totális kudarccá alakult, elkábítva átszállították egy börtönkórházba. Itt mikor magához tért, pillanat alatt kicsinált mindenkit maga körül, őröket, ápolőkat, mindenkit. Sikerült megszöknie, de aztán visszatért, felvette a Deadpool nevet, zsoldos-bérgyilkossá vált. Jaj annak, aki az útjába áll, húszcentis, Diamond Select gyártotta figurájával sem érdemes ujjat húzni, de itt megpróbálhatjátok.

Pókember figura

Őt aztán mindenki ismeri, és közületek is biztos sokaknak van kulcstartója, matricája, baseball sapkája, vagy legalább egy ágyneműhuzatja. Nos, ez a figura azért más kategória, leginkább talán gyűjtőknek ajánlható. Diamond Selectes figurája tizenhét centis, és láthatóan nagyon izmos. Pókember általában jófiú, a jók oldalán áll, figuráját nézve mégse ezt érezzük, inkább az, hogy éppen most áll át a sötét oldalra, és összezúzott egy autót. Meg nagyon lefogyott. Ha nektek így is szimpatikus, ide kattintsatok.

És amit nyerhetsz: Assassin's Creed Unity Arno figura

A fix beállítású, és épp emiatt nagyon valósághűen megalkotott 24 cm magas Arno figura azoknak fog tetszeni, akik az asszaszint a forradalom vezéreként szeretik látni. Kivont kardjával egy barikád tetején állva mutatja, melyik út megyen itt Budára. Hivatalos UbiCollectibles szobor, amit ha helyesen válaszoltok az alábbi kérdésre, akár ti is megnyerhettek, sőt, a nyertes még egy Edwardot ábrázoló Assassin's Creed Black Flag pólót is kap mellé! Íme a kérdés:

Mit másoltak le a kutatók Deadpool átalakításánál?

A válaszokat december 31-ig várjuk egy "Holdfény nyereményjáték" témájú levélben a nyeremenyjatek@gamestar.hu címre. Sok sikert!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)