Hirdetés

Tamagotchit kap a Star Wars univerzum közönségkedvence

|

A cég a Bandai Namco csapatával együttműködve tervezte a legújabb játékot.

Hirdetés

Közel három évvel ezelőtt debütált a The Mandalorian, vagyis A Mandalóri sorozat, amelyben Din Djarin és az egykor Baby Yoda néven ismert Grogu kalandjait követhettük figyelemmel. A harmadik évad jövő februárban érkezik, és már berendelték a negyedik szezont is.

A promóciós kampány részeként a Bandai Namco és a Tamagotchi is közreműködnek, ugyanis hamarosan indul az egyedi, Grogu Tamagotchi előrendelése.

Hirdetés

A 90-es évek népszerű digitális kedvences játéka még a mai napig is roppant sok embert mozgat meg, a 2021-es adatok alapján globálisan több mint 83 millió egységet adott el a cég. Így nem is meglepő, hogy a Star Wars univerzum jelenlegi egyik legnépszerűbb és legcukibb figurája is kap egy egyedi Tamagotchit.

A fejlesztésben és a dizájn megtervezésében a Lucasfilm és a Bandai Namco is közreműködtek, az értékesítés első körben pedig az Amazonon fog indulni. A tavaly kiadott R2-D2 Tamagotchi is eléggé jól fogyott, így Grogu is biztosan kapós lesz majd.

Pontos megjelenési dátum nem ismert, viszont mivel A Mandalóri harmadik évada 2023 februárjában jön, nem lenne meglepő, ha a karácsonyi ünnepekre időzítenék az új Tamagotchi kiadását.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)