Hirdetés

Tamriel több helyszínét is bejárhatjuk a The Elder Scrolls: Betrayal of the Second Era játékban

|

Ellátogathatunk Skyrimbe, Cyrodiilba, Morrowindbe, és a kiegészítővel Valenwoodba is.

Hirdetés

Amíg a The Elder Scrolls Online meg nem jelent, a sorozat játékai Tamriel világának egy-egy területére invitáltak minket, az MMO-ban azonban össze-vissza mászkálhatunk. Valószínű, hogy a The Elder Scrolls VI eseményei is egy zónára korlátozódnak majd, de ezt még jelenleg talán a Bethesda sem tudja biztosra, hiszen a játék megjelenése még évekre lehet.

Jön viszont a The Elder Scrolls: Betrayal of the Second Era, egy új, 1-4 fős kooperatív társasjáték Josh J. Carlsontól, Michael Gernestől és a Chip Theory Gamestől (Too Many Bones, Star Wars: Armada), amire a Gamefound oldalán gyűjtik majd a pénzt, várhatóan 2023 márciusától.

Hirdetés

A játékban bejárhatjuk Skyrim, Cyrodiil, Morrowind, High Rock és Black Marsh területeit, valamint ha a kiegészítőre is befizetünk, Valenwoodot, a jövőben, további kiegészítőkkel pedig Hammerfellt és a Summerset Isle-t is.

Csapatunkkal küldetéseket kell teljesítenünk saját, egyedi karakterünket irányítva, aki folyamatosan fejlődik. 30 sztoriszálat ismerhetünk meg 3 quest során, melyek közül kettőben fontos döntéseket hozunk, és ez hatással lesz a harmadikra. A városokban változatos események várnak majd minket, de harcokban is részt kell vennünk.

A játékteret egy régiós térkép, harctéri csempék, és a játékosok saját erületei alkotják. További infókat és képeket a Gamefound oldalon láthattok.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)