Hirdetés

Társasjáték készül a Dying Light 2-ből

|

A Frostpunk: The Board Game készítői ezúttal a Dying Light 2-t tervezik letenni a játékasztalainkra.

Hirdetés

Ha mindig is érdekelt, hogy hogyan lehet egy co-op zombis akció-szerepjátékból asztali társasjátékot varázsolni, akkor ez lesz a kedvenc bejelentésed. A Frostpunk adaptációjáról elhíresült Glass Cannon Unplugged bejelentette, hogy készül a Dying Light 2 társas, ami az említett videojáték legjobb elemeit fogja kölcsönvenni. A hírt maga a stúdió elnöke, Jakub Wiśniewski kürtölte világgá, méghozzá egy szórakoztató trailer tárasaságában. Sajnos a játékszabályokról nem mesélt, így azt nem tudjuk, hogy mi is lesz a cél a zombis kaland asztali verziójában.

Hirdetés

Egyelőre annyi biztosnak tűnik, hogy a társas fejlesztésébe a Techland is besegít, és mivel sehol sem találtunk egy Kickstarter linket sem, elképzelhetőnek tartjuk, hogy ezúttal közösségi finanszírozás nélkül is meg tudják valósítani elképzelésüket a srácok.

Megjelenési dátumot egyelőre nem kaptunk. A videó végén mindössze annyi szerepelt, hogy "fejlesztés alatt áll", ezért nem érdemes már most feltörni a malacperselyt.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)