Hirdetés

Társasjáték készül a Frostpunk alapján

|

A 11 bit Studios a Guerrilla Collective show alatt jelentette be a jó hírt.

Hirdetés

Miközben a Frostpunk tesztjét írtam, megfordult a fejemben, hogy a This War of Mine fejlesztőinek fagyos városmenedzselős játéka milyen pompásan működhetne társasjátékként. A Guerrilla Collective streamje során kiderült, hogy nem csupán én gondoltam így, hanem maguk a fejlesztők is.

Hirdetés

A bejelentést a This War of Mine: The Board Game alkotója és a játékipari veteránokat tömörítő Glass Cannon Unplugged vezetője, Jakub Wiśniewski ejtette meg a show alatt, és azt is megerősítette, hogy a társasjáték-változat közösségi kalapozása valamikor az ősz folyamán fog elrajtolni a Kickstarteren.

A játékmenet során maximum négy játékos vezetheti túlélők egy kis csoportját egy posztapokaliptikus világban, amelyet brutális jégkorszak sújt. A feladatuk az lesz, hogy hatékonyan menedzseljék az infrastruktúrát és a polgárokat is, de ez csak elméletben egyszerű, a gyakorlatban valószínűleg olyan komplex és kihívásokkal teli élményt kapunk majd, mint a videojátékban is.

Ti be fogjátok majd szerezni a Frostpunk társast, ha megjelenik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)