Hirdetés

Társasjáték készül a S.T.A.L.K.E.R.-ből, már a figurák miatt is izgatottan várjuk

|

Kooperatív, sztoriorientált "zone-crawler" készül, amiben barátainkkal együtt fedezhetjük fel a S.T.A.L.K.E.R. helyszíneit.

Hirdetés

A társasjátékok kiadásával foglalkozó Awaken Realms összeállt a GSC Game World csapatával, hogy elkészíthessenek egy asztali mókát a S.T.A.L.K.E.R. univerzumra építve. Az alkotók célja, hogy figurákkal és küldetésekkel adják át ugyanazt az atmoszférát, amit a videojátékoknak is sikerült.

Mint mostanában szinte minden nagyobb társas, úgy természetesen a S.T.A.L.K.E.R. The Board Game is először a közösségi finanszírozásra bízza magát. A Gamefound kampány valamikor idén tavasszal fog elindulni.

Hirdetés

Ugyan relatíve kevés konkrétumot kaptunk a játékszabályokkal kapcsolatban, annyi biztos, hogy az Awaken Realms kollégái gyönyörű figurákkal és művészeti anyagokkal fogják tálalni a Zóna veszélyeit. A hangulatot a beharangozó trailer is nagyon szépen átadja.

Az Awaken Realms egy "zone-crawling" játékként írta le a játékot, tehát a játékmenet sokat fog kölcsönözni a dungeon crawler társasoktól. A játékosok több sztorit is végigpörgethetnek, melyek mindegyike 2-4 küldetésből áll, egy küldetést nagyjából 2 óra lesz majd teljesíteni.

A gyönyörű figurákkal és kártyákkal megtömött társas megjelenési dátuma még nem ismert. Nyilván sok fog azon múlni, hogy hogyan alakul a közösségi finanszírozás, de tekintettel a S.T.A.L.K.E.R. népszerűségére, meglepődnénk, ha sikertelenül zárulna a kampány.

A lenti galériában több képet lapozhattok át a S.T.A.L.K.E.R. The Board Game dobozának tervezett tartalmáról.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)