Hirdetés

Társasjáték készül a Zoo Tycoon sorozat alapján

|

A Kickstarter kampány egy hónap múlva fog elindulni.

Hirdetés

Több mint 20 évvel ezelőtt, 2001 októberében jelent meg a Zoo Tycoon, a menedzselési szimulátor játék, ami azóta rengeteg folytatást is kapott. Az állatkertek tervezése és irányítása rengeteg rajongót fogott meg, és a hagyományos videojátékok és mobiljátékok után már társasjátékkal is bővül a franchise.

A Zoo Tycoon jogait a svájci Treecer szerezte meg, és már három éve dolgozik az asztali társas fejlesztésén.

Zoo Tycoon: The Board Game-ben 2-4 játékos menedzselheti a saját állatkertjét, egyedi területeket építhet, különleges szolgáltatásokkal bővítheti az infrastruktúrát, és természetesen fontos szerepet kap az állatok jólléte is. A Treecer egyik munkatársa Marc Dür elmondta, hogy a csapat célja a népszerű állatok bemutatása, de komolyan foglalkoznak a játék edukációs elemeivel is.

Hirdetés

A tervek szerint összesen 34 különböző állatot tarthatunk az állatkertben, ezek mindegyike egyedi igényekkel, és persze saját figurákkal is rendelkezik. Nagyjából 230 állatfigura fog helyet kapni a játékban, viszont a Treecer kiemelten figyel a fenntartható és környezetbarát gyártási megoldásokra.

Egy játék átlagosan legalább 2 órán keresztül tarthat, és az újrajátszás lehetősége mindig adott lesz, hiszen rengeteg különböző megoldással és eltérő állatvilággal lehet majd fenntartani az állatkerteket.

A Zoo Tycoon: The Board Game Kickstarter-kampánya október 25-én élesedik, egyelőre pontos megjelenési dátumról és várható árról nem adott meg információt a Treecer.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)